Visi Kami adalah untuk membangunkan modal insan berprestasi tinggi dengan memberikan servis yang terbaik kepada pelanggan dengan hasil kerja yang berkualiti

KAF Netlink Sdn Bhd adalah sebuah syarikat yang menumpukan perkhidmatan Telekomunikasi & ICT di Malaysia. Berpengkalan di Selangor, syarikat telah bergerak semenjak tahun 2012 dengan menguasai bidang ICT terutamanya Servis Network, Pembangunan Sistem & Pengkalan Data, Servis ICT khidmat pelanggan,Konsultansi ICT dan Akademi Latihan.

Dalam masa yang sama, syarikat juga telah bekerjasama dengan beberapa syarikat tempatan untuk mempelbagaikan produk & servis yang boleh diberi kepada pelanggan.

1.Syarikat Next Project Sdn Bhd – Telekomunikasi

2.Syarikat Studio Rimau PLT – Pembangunan Web & Aplikasi mobile

3.Syarikat Akooreka Enterprise – Jahitan Profesional

4.Syarikat Next Group Resources – Servis Kereta Sewa

5.Syarikat Ikhtiar Raya Resources – Servis Penyaman Udara

6.Syarikat Prestige Studio Sdn Bhd – Servis Fotografi Profesional

7.Next Pay Global – Sistem Pembayaran atas talian

Terbaru, Syarikat telah mengorak langkah berani dengan membangunkan teknologi ‘IOT’ ( Internet of Things) bagi menyahut seruan kerajaan ke arah “Malaysian Smart City”.Strategi Malaysia agar menjadi hub untuk pembangunan teknologi ‘IOT’ mampu dicapai apabila langkah-langkah berikut secara sistematik :-

1.Transformasi SME

2.IOT Malaysia

3.Rangkakerja inovasi yang terbuka

4.Rangkakerja data komuniti terbuka.

Dengan kolaborasi bersama Syarikat Terap Consultancy, pembangunan produk inovatif IOT akan lebih berkembang dan syarikat mampu menyumbang kembali kepada masyarakat amnya.Fokus Pembangunan produk inovaif IOT adalah seperti berikut :-

1.Smart Automobile

2.Smart Energy

3.Smart Health Care

4.Smart Manufacturing

5.Smart Retail

6.Smart Surveillance

7.Smart Home

8.Smart Agriculture.

Pendiri Syarikat Kami.

Ahmad Azfar
Ahmad AzfarFounder
Ahmad Azfar membangunkan KAF Netlink Sdn Bhd selepas bekerja di bidang reka bentuk grafik dan “audio engineer” di TM Smart School lebih 5 tahun.
Syarikat bermula dengan hanya melakukan servis IT dari rumah ke rumah,kini telah membangunkan tim yang berkemahiran tinggi dan mampu memberi servis yang terbaik kepada anda.
Perancangan 93%
Grafik Rekaan 86%
Muammar Gaddafi
Muammar GaddafiCo. Founder
Bergabung dengan KAF Netlink pada 2014, beliau membantu dalam membangunkan infrastruktur dan memilih tim teknikal yang berkaliber untuk menggerakkan syarikat.
Berkemahiran dalam teknologi ICT dan sistem komunikasi, beliau berjaya memberi peluang kepada anak muda yang mahu berjaya menceburi bidang ICT sebagai karier pekerjaan.
Rangka Kerja 96%
Khidmat Pelanggan 85%
Nurafiza
NurafizaChief Operation Officer
Nurafiza juga adalah pendiri syarikat antaranya Next Project Sdn Bhd,Next Group Resources dan Akooreka Enterprise, beliau adalah seorang usahawanita yang berjaya membangunkan syarikat dalam pelbagai sektor.
Berkemahiran tinggi di dalam bidang sales dan marketing, Beliau menjadi perancang utama dalam merangka strategi perkembangan syarikat, meningkatkan jualan dan menyusun langkah-langkah ‘brand awareness’ secara online.
Pengurusan 89%
Pembangunan Tim 95%

Cari Kami di Sini.Kami Sedia membantu anda.